Дома  I    Мапа  I    Контакт  I    Огласна Табла    


   
 
 
 
Погледнете ја статистиката за работењето на судот за актуелната година ...
 
 
 
 
Информација за нова веб страна на Основен суд Струмица
Почитувани,

Ве известуваме дека новата веб страна на Основен суд Струмица веќе може да ја барате на следниот линк:

 http://www.sud.mk/wps/portal/osstrumica

Старата веб страна со адреса www.osstrumica.mk наскоро ќе биде исклучена.
ГАЛЕРИЈА НА ФОТОГРАФИИ
 
ОДЛУКИ НА ОСНОВНИОТ СУД СТРУМИЦА
 
Искористете ја формата прикажана подулу за пребарување во базата на одлуки на Основниот Суд Струмица.
За подобро филтрирање на резултатите искористете ги и дополнителните полиња за категорија на документот и датум.
 
име или дел од името:
категорија и/или подкатегорија:
датум на донесување на одлуката:
од:   до: